Dilemma’s en onderstroom

Waarom gaat er toch nog zoveel mis in projecten? Het blijkt dat veel projecten die volgens Projectmatig Creëren georganiseerd zijn vast lopen op (morele) dilemma’s en een onderstroom van niet-benoemde emoties. Daarom hebben we een Top-project versie van deze training gecreëerd, waarin we in de beginfase van een project deze dilemma’s en onderstroom onderzoeken, een gezamenlijke positie bepalen en vervolgens hierover duidelijke afspraken maken.

Dit maakt Top-project een unieke ervaringsgerichte praktische training. De ideeën van  PMC worden direct toepasbaar door het inbrengen van actuele dilemma’s uit onze praktijk en uit de praktijk van de deelnemers.

Voor de beheers aspecten zoals tijd, geld en kwaliteit worden actuele discussies uit wetenschap en beroepspraktijk ingebracht die prikkelend zijn en direct toepasbaar zijn in het werk. 

Voor persoonlijk leiderschap worden de essenties van Insights aangevuld met de nieuwste inzichten over ons bewustzijn uit de neurowetenschappen. Indien gewenst kan hieraan ook een individueel coachingstraject gekoppeld worden.

Een training op maat voor jouw (overheids-)dienst of bedrijf.

Lees verder