Projectmatig creëren

Een succesvol project gaat over inhoud en commitment.

Deze training kan ook online via Zoom gevolgd worden.

Projectmatig Creëren is een unieke methode waarin deze twee samen komen. Je staat er als projectmanager niet alleen voor, je organiseert samen met je omgeving.

Dat begint al bij de start van het project, door samen met de opdrachtgever te definiëren wat het doel van het project is. De eerstvolgende stap is dan het vormen van een team, en met het team samen maak je in een project start up gezamenlijk een plan. Zodat er ook gezamenlijk commitment is. Het beheersplan helpt je vervolgens om te sturen op Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie, Communicatie en Organisatie. De basis van de training is het boekje PMC compact van Jo Bos, Ernst Harting en Marlet Hesselink.

PMC+ Top-Project training

Maar een succesvol project vraagt meer. Het beheersen van de PMC methode is niet genoeg. Succes vraagt het doorzien van actuele en complexe dilemma’s. Ook worden vernieuwende projectmanagementmethoden ingepast in de training. De vier basis principes van Agile en de werkwijze van Scrum worden geïntegreerd in deze training. Dit maakt het een unieke PMC+ Top-Project training.

Duur van de training/coaching en tarieven

Een standaard training duurt twee dagen. Deze kan op de werkplek georganiseerd worden of wij regelen een cursusplek. Tarief € 875 per persoon, exclusief btw en bijkomende kosten. Of maak een afspraak voor een training op maat.

Aanvullend kan individuele coaching aangeboden worden. Tarief per uur: € 125, exclusief btw.

Feestelijke opening van het project Cereol/Meysters Buiten, een aansprekend voorbeeld van participatie en vernieuwing in gebiedsontwikkeling.

Reactie van deelnemer:
“Tien. Was een erg inspirerende dag. Een ervaren trainer die zaken helder kan maken met praktijkvoorbeelden. Door deze mix van lesstof en praktijk blijft een cursusdag ook levendig.”
“Enthousiast en gedreven verhaal.”

Focus: ruimtelijke projecten

De focus van de training is op ruimtelijke projecten, met aansprekende voorbeelden, waaronder de nieuwbouw van Madurodam en de verbouwing van Scheveningen in de jaren 90, de eerste jaren van de bouw van Leidsche Rijn (een vrijwel complete nieuwe stad), en een aantal projecten in Utrecht waarin participatie van alle partijen een grote rol speelde, zoals (het prijswinnende) Cereol, de Oosterspoorbaan en de Maliebaan.

De training kan ook voor andere vakgebieden aangeboden worden, deelnemers kunnen dan ook hun eigen projecten inbrengen. Ook hier hebben we veel ervaring in.

Inbreng eigen projecten

Deelnemers wordt gevraagd eigen projecten in te brengen. Op deze manier kan de training ook effectief ingezet worden om voortgang in jouw projecten te boeken. In de training wordt op die manier ook goed aangesloten op de behoeften van de deelnemers.

Voor meer informatie: info@top-project.nl of 06-24694704