Wie zijn Jan en Caroline?

Drs. Ir. Jan den Boer (1960)

Sinds 1989 werk ik enthousiast en gedreven als projectmanager en leidinggevende voor gemeentelijke overheden. Ik hou van het spanningsveld tussen overheid en burger en draag op veel manieren bij aan de verbetering van dit contact en de succesvolle uitvoering van projecten.

Ik studeerde stedenbouwkunde en filosofie en mocht werken aan mooie ruimtelijke projecten, zowel kleinschalig zoals Madurodam als grootschalig zoals de eerste jaren van de nieuwbouwwijk Leidsche Rijn.

Ik publiceerde negen boeken en vele artikelen. Twee van mijn boeken zijn De stad is van iedereen en Schakel door naar je hart, het trainen van de vrije wil.

Sinds 2001 werk ik als projectmanager bij de gemeente Utrecht. Sinds 2012 geef ik daar de training Projectmatig Creëren. Bij de VPNG geef ik de training Projectmatig Werken. Daarnaast geef ik de training bij diverse gemeentes en bedrijven.

Ik heb al honderden collega’s uit verschillende vakdisciplines mogen meenemen in dit prachtige vak. Ik hou van interactieve trainingen met een mooie mix van theorie en praktische voorbeelden, zowel uit mijn eigen praktijk als van de deelnemers.

Ik deel deze kennis en ervaring graag met collega’s bij andere bedrijven en gemeentes. Zo hoop ik bij te dragen aan een prettige werkomgeving en succesvolle projecten.

Naast de training Projectmatig Creëren geef ik samen met Caroline sinds 2007 trainingen in persoonlijk leiderschap. Dit integreer ik in overleg met mijn opdrachtgevers in de training Projectmatig Creëren.

Caroline van Wijngaarden (1963)

Ik ben opgeleid in HBO (bedrijfs-) maatschappelijk werk en Post HBO Rationeel Emotieve Therapie (RET). Ik heb veel ervaring in het begeleiden en trainen van groepen en individuele coaching. Sinds 2007 geef ik samen met Jan trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Bij deze training Projectmatig Creëren heb ik een ondersteunende rol.

Algemene informatie:

KvK Utrecht: 30260311

BTW Nummer NL8233.17.687.B01 

Voor meer informatie: info@top-project.nl of 06-24694704